Nurme looduslik sidrunheina šampoon 250 ml

9.95

Sidrunheina šampoon on 100% looduslik, lisab juustele kauni läike ning sobib suurepäraselt kergesti rasuseks muutuvatele juustele, see reguleerib higistamist ning hoiab juuksed kauem puhtana. Šampoon sisaldab sidrunheina eeterlikku õli, mis on üheks populaarsemaks õliks Nurme valikust.
Nurme looduslik šampoon baseerub ökosertifikaatide poolt tunnustatud toorainel ning sisaldab ainult taimedel põhinevaid komponente. On õrn sinu juustele ja kogu keskkonnale. Toode on pakendatud ümbertoodeldavasse plastikpakendisse. Peale esimese pudeli tühjenemist soovitame asemele tellida suure 1 liitrise sidrunheina šampooni täitepakendi, millega saad olemasolevat plastikpudelit korduvalt täita. See tähendab rohkem toodet soodsama hinna eest ning väiksemat pakendikulu.
Kasuta seda koos sidrunheina juuksepalsamiga, et Sinu juuksed oleksid siidised, kergesti kammitavad ning säravad juurtest otsteni.

0% parabeene

0% silikoone

0% sünteetilisi värvi- ja lõhnaaineid

Laos

Kirjeldus

Kasutamine: kanna märgadele juustele, lase veidi mõjuda ja seejärel loputa

Koostisained

Aqua, Coco-Glucoside, Sodium Coco-Sulfate, Sodium Chloride, Panthenol (Provitamin B5), Citric Acid, Hydrolyzed Wheat Protein, Glyceryl Oleate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Leaf Oil, Citral*, Geraniol*. *Occurs naturally in essential oil

Lisainfo

maht

250 ml

Maht/Hind

39,80 €/L